Naš transfer servis vam nudi sigurno putovanje po čitavoj Hrvatskoj!

Plitvicka Jezera

Nacionalni park Plitvička jezera je jedinstvena je prirodna znamenitost Hrvatske i Europe. Park čini šumsko-planinsko područje kroz koje se jedno ispod drugog, u kaskadama,  niže šesnaest jezera koje čistom modrozelenom bojom pune rječice i potoci. Voda iz jezera je pritom kroz tisuće godina nagrizala stijene i stvorila prekrasne reljefe i slapove. Jezera se dijele na Donja i Gornja, a jedan od najljepših slapova je onaj između dva Donja Jezera, Milanovca i Gavanovca. Za taxi transfer korsitite nasu uslugu po najpovoljnijim cijenama.

Park se proteže na površini od 29.000 ha, od čega najveći dio zauzima šuma bogata florom i faunom. Divlje svinje, srne, vukovi, medvjedi samo su neke od životinjskih vrsta koje su našle svoje stanište u plitvičkim šumama.

Plitivčka jezera nalaze se uz državnu cestu Zagreb - Split, između planina Mala Kapela i Plješivica, a najbliže zračne luke su Zadar, Zagreb i Rijeka. Za sve ljubitelje prirode dolazak na Plitvička jezera je vrhunski doživljaj i doticaj sa netaknutom prirodom i njezinim ljepotama.

Transferi od Plitvicka Jezera

 

Pratite nas