Naš transfer servis vam nudi sigurno putovanje po čitavoj Hrvatskoj!

Zadar

Zadar je grad u Dalmaciji izravno povezan sa svim većim gradovima na obali i u unutrašnjosti. Do njega se može doći cestom, zrakom ili morem, a posebno se odlikuje bogatom povijesnom baštinom i ljepotom prirode koja ga okružuje.

Grad ima preko 3.000 godina dugu povijest i obiluje povijesnim spomenicima, od kojih se kao najznačajniji mogu izdvojiti Crkva Sv. Donata iz 9. stoljeća , katedrala Sv. Stošije izgrađena u romaničkom stilu, stare gradske zidine, utvrda i gradska vrata, Kneževa palača iz 13. stoljeća i mnoge druge povijesne građevine, muzeji i galerije.Koristite nasu taxi transfer uslugu po najboljim cijenama.

Od prirodnih znamenitosti u zadarskoj okolici ističe se Nacionalni park Kornati kao otočje izuzetne prirodne ljepote, Nacionalni park Paklenica na padinama južnog Velebita, te Nacionalni park Krka koji obuhvaća područje uz rijeku Krku. U blizini je i otok Pag koji je mostom povezan sa kopnom i na kojem se nalazi poznato turističko odredište mlađih generacija Zrče, poznato po danonoćnim zabavama na samoj plaži. Kao posebna atrakcija koja privlači turiste ističe se jedinstveni zvuk morskih orgulja koji se može čuti na zadarskoj rivi u blizini pristaništa za cruisere. Zadar je jedan od dalmatinskih gradova sa najbogatijom i najšarolikijom turističkom ponudom na Jadranu i kao takav je prepoznat od strane mnogobrojnih turista koji ovdje dolaze.

Transferi od Zadar

 

Pratite nas