Naš transfer servis vam nudi sigurno putovanje po čitavoj Hrvatskoj!

Split Airport

Dolazak u samo središte Dalmacije u kojoj se nalaze mnoge poznate turističke destinacije moguć je preko zračne luke Split. Zračna luka Split najveća je zračna luka na Jadranskoj obali, a po veličini druga je u Hrvatskoj. 

Luka ostvaruje godišnji promet od preko 1,5 milijuna putnika. Luka je povezana redovnim linijama sa mnogim europskim gradovima, a tijekom turističke sezone uvode se i dodatne linije, tako da svakog ljeta sve veći broj turista dolazi do svojih odredišta na Jadranu preko ove luke. Najviše zrakoplova u Split slijeće iz Njemačke, Velike Britanije, Francuske, Skandinavije i Španjolske. Redovne linije prema Splitskoj zračnoj luci ima više od 50 svjetskih zrakoplovnih kompanija, te desetak niskotarifnih kompanija, a broj letova u stalnom je porastu budući da su putnici prepoznali prednosti dolaska avionom u blizinu odabranih turističkih destinacija. 

Smještena je u Kaštel Štafiliću, samo 8 km od prekrasnog povijesnog gradića Trogira, a od Splita kao regionalnog centra cijele Dalmacije, udaljena je 25 km. Iz zračne luke Split turisti mogu dalje putovati cestom duž cijele Jadranske obale, u blizini je autocesta koja povezuje Split i Zagreb, a također, tu su i trajektne luke sa trajektnim linijama preva većini Jadranskih otoka.

Transferi od Split Airport

 

Pratite nas