Naš transfer servis vam nudi sigurno putovanje po čitavoj Hrvatskoj!

Trajektna Luka Zadar

Luka ostvaruje godišnji promet od preko 2,7 milijuna putnika i važno je prometno središte ovog dijela Jadrana, ali i šire. Zadar sa svojom zračnom i trajektnom lukom, osim kao izuzetno atraktivna destinacija, postaje i tranzitni centar za turiste koji putuju u okolna mjesta i obližnje otoke. Zadarski arhipelag nudi nekoliko vrlo značajnih odredišta turistima, a posebno se ističe Kornatsko otočje kao zaštićeni nacionalni park sa mnogobrojnim otocima, prekrasnim reljefima i čistoćom mora.

Zbog velikog prometa putnika preko trajektne luke Zadar, u Zadru je otvorena i nova trajektna luka Gaženica koja je  nekoliko km udaljena od centra grada Zadra i nudi trajektne linije prema obližnjim otocima. Mali Lošinj, Dugi otok i Ugljan samo su neki od otoka do kojih se najbrže dolazi preko trajektne luke Zadar. Croatia transfers taxi servis vam je na usluzi na pordručju trajektne luke Zadar.

Trajektna luka Zadar ima i redovite trajektne linije koje povezuju hrvatski Jadran sa talijanskom obalom na liniji Ancona - Zadar, a omiljeno je pristanište i za mnogobrojne cruisere koji dolaze posjetiti grad Zadar, grad prekrasne arhitekture i bogate povijesti.

Pratite nas