Naš transfer servis vam nudi sigurno putovanje po čitavoj Hrvatskoj!

Zagreb Airport

Međunarodna zračna luka Zagreb najveća je zračna luka u Hrvatskoj i udaljena je od centra grada samo 12 km. Poznata je pod nazivom Pleso. Kapacitet putničkog terminala je oko 3,5 milijuna putnika godišnje. 

Ova zračna luka glavna je zračna poveznica Zagreba i Hrvatske sa svijetom tako da je preko te zračne luke moguć dolazak u Zagreb praktički iz svih dijelova svijeta direktnim ili indirektnim linijama. Gotovo sve veće avio kompanije imaju redovite letove prema Zagrebačkoj zračnoj luci. Osim sa vanjskim svijetom, ova zračna luka dobro je povezana sa drugim zračnim lukama u Hrvatskoj, pogotovo sa zračnim lukama duž Jadranske obale, od Pule, Splita, Zadra, pa sve do Dubrovnika na krajnjem jugu zemlje. Mnogi turisti po dolasku u zračnu luku Zagreb prvo posjete grad Zagreb koji je najveća turistička destinacija kontinentalne Hrvatske i, posebno tijekom ljeta, nudi turistima bogati kulturni i zabavni program, uz razgledavanje mnogobrojnih kulturnih i povijesnih znamenitosti. 

Gastronomska ponuda je raznolika i na visokoj razini. Osim zračnim vezama, Zagreb je odlično povezan sa ostatkom Hrvatske, pri čemu su posebno značajne autoceste kojima se već za nekoliko sati dolazi do turističkih destinacija na Jadranu, te autocesta prema Slavoniji odnosno kontinentalnom dijelu zemlje.

Transferi od Zagreb Airport

 

Pratite nas