Naš transfer servis vam nudi sigurno putovanje po čitavoj Hrvatskoj!

Dubrovnik

Vjerojatno najpoznatija turistička destinacija u Hrvatskoj je grad Dubrovnik. Ovaj jedinstveni povijesni grad na samom jugu Hrvatske godišnje posjeti gotovo milijun ljudi. Dubrovnik očarava posjetitelje svojom arhitekturom odnosno prekrasnim gotičkim, renesansnim i baroknim crkvama, palačama, tvrđavama i ljetnikovcima smještenim unutar starih gradskih zidina. Stojimo vam na usluzi za taxi transfere od Dubrovnika to Zadra, Splita i ostalim destinacijama po vašoj želji.

Povijesna arhitektura dobro je očuvana, te je cijeli grad kulturno-povijesni spomenik i svjedok prošlih vremena. Najpoznatijom ulicom u Dubrovniku, Stradunom, koja prolazi duž veličanstvenih remek-djela graditelja iz 7. stoljeća pa nadalje, danas šetaju turisti iz cijelog svijeta. Bogatoj arhitekturi grada pridonijela je činjenica da je grad bio kroz povijest važno trgovačko i prometno središte na Mediteranu, a od 14. do 19. stoljeća Dubrovnik je odolijevao svim osvajačima i bio je slobodni grad sa samostalnom upravom poznatom pod imenom Dubrovačka republika.

O burnoj povijesti grada svjedoče njegovi trgovi, ulice i palače, a turistička ponuda koja uključuje smještaj, gastronomiju i dobru zabavu na vrlo je visokoj razini, te ovu destinaciju za svoj odmor nerijetko odabiru i slavne osobe iz svijeta filma, sporta, glazbe i dr.

Transferi od Dubrovnik

 

Pratite nas