Naš transfer servis vam nudi sigurno putovanje po čitavoj Hrvatskoj!

Zadar Airport

Zračna luka Zadar je mala, ali moderna zračna luka koja je samo 8 km udaljena od centra grada Zadra. Sam Zadar i njegova okolica poznata su turistička odredišta u koja svake godine dolazi sve veći broj gostiju. Za taxi transfere korsitite nasšu pouzdanu uslugu.

Čisto more, očuvana priroda, blaga mediteranska klima, bogatstvo povijesnih znamenitosti, samo su neki od razloga dolaska turista na ovo područje. Zračna luka povezana je letovima sa mnogim europskim gradovima, ponajviše iz Njemačke, Velike Britanije i Rusije. Putnički terminal, kontrolni toranj i pista renovirani su nedavno i modernizirani, a partnerstvo sa niskotarifnom kompanijom RyanAir omogućilo je putnicima iz svih dijelova Europe da po vrlo pristupačnim cijenama dođu u Dalmaciju.

Iz zračne luke Zadar putovanje se može nastaviti Jadranskom magistralom duž cijele obale, a vrlo blizu je i trajektna luka Zadar sa linijama prema obližnjim otocima. Odavde turisti rado posjećuju Kornatske otoke koji pružaju jedinstveni doživljaj netaknute prirode, Nacionalni park Krka i mnoge druge prirodne i povijesne znamenitosti ovog dijela Jadrana.

Transferi od Zadar Airport

 

Pratite nas